Search
Close this search box.

SPA-OSASTO TÖÖLÖN KESÄKATU, Helsinki

Helsingissä sijaitseva As Oy Kesäkatu, vuonna 2022 valmistunut kerrostalo, tarjoaa asukkailleen yhteisen kylpyläosaston. Katso, kuinka upea lopputulos on saavutettu. Tämä vuonna 1968 rakennettu arkkitehtonisesti arvokas ja ainutlaatuinen rakennus on entinen Yleisradion toimitalo. Kiinteistö on remontoitu erittäin mielenkiintoisella tavalla moderneiksi asunnoiksi Auratum Asuntojen toimesta.

Kiinteistö on käynyt läpi laajan muodonmuutoksen, jossa on kunnioitettu rakennuksen historiaa. Ensimmäiseen kerrokseen valmistuivat mukavat yhteiset tilat, kuten kuntosali, kylpyläosasto ja useita erilaisia oleskelutiloja. Kaikilla asukkailla on vapaa pääsy yhteisiin kylpylätiloihin, joissa on saunaosastot miehille ja naisille, höyrysauna, elämysuihku, uima-allas, kylmäallas ja ulkoterassi. Aistillinen elämysuihku tarjoaa erilaisia toimintoja, jotka tuottavat ääniä ja tuoksuja, tarjoten ainutlaatuisen ja ylellisen kokemuksen.

Purus 100 lattiakouru laatoitettavalla Tile Insert-kannella

Kylpyläosaston uima-allasta kiertää Purus 100 lattiakouru, jossa on käytetty laatoitettavaa Tile Insert-kantta. Perinteisten pistekaivojen sijaan linjakaivon käyttö tekee altaasta esteettömämmän ja turvallisemman tasaisemman lattiakaadon ansiosta. Lisäksi linjakaivon Käyttö mahdollistaa kaiken kokoisten laattojen käytön. Purus lattiakourut voidaan toteuttaa täysin tilan tarpeiden mukaan tarvittavien pituuksien, kulmien jne. osalta.
Auratum Asuntojen asumispalvelujen päällikön Minna Fontellin mukaan tavoitteena oli luoda Suomen hienoin asuintalo. Useat ainutlaatuiset mukavuudet, kuten autonpesu, postipakettiautomaatti, petankkikenttäja leikkipaikka, kertovat tästä tavoitteesta. “Tavoittelimme parasta. Siksi Kesäkatu on nyt Suomessa ainutlaatuinen yhdistelmä ylellisyyttä ja yhteisiä piirteitä. Helppous elää on ollut tavoitteena kaikessa”, hän sanoo.

Rakennus sijaitsee Merikannontie 5 -kadulla meren äärellä, kävelymatkan päässä sekä keskustasta, oopperasta että Olympiastadionilta. Projekti houkutteli yli 800 potentiaalista ostajaa jo ennen myyntiä ja on sanottu olleen yksi haastavimmista koskaan toteutetuista asuinrakennusprojekteista Suomessa.

Vuosi: 2022
Rakentaja: Auratum Asunnot
Arkkitehti: -

Purus lattiakouru 100 laatoitettavalla Tile Insert kannella