Search
Close this search box.

YMPÄRISTÖ JA LAATU

Kannamme vastuun valmistaa tuotteita, jotka ovat kestäviä ja pitkäikäisiä

Olemme sitoutuneet olemaan asiakaslähtöinen yritys ja “ammattilaisen paras ystävä” tämä on mottomme Puruksella.

Tämä tarkoittaa, että arvostamme asiakkaidemme toiveita ja vaatimuksia aina suunnittelijoista, jälleenmyyjien kautta asentajiin ja lopulta loppukäyttäjiin. Jokaisen tulee voida luottaa siihe, että tuotteemme ja palvelumme edistävät kaikkien projektin osapuolten toimintaa.

Ekologista suunnittelua ja kierrätysmateriaaleja

Puruksella tavoitteenamme on tarjota aina korkealaatuisia tuotteita, jotka toimivat vuosia ja ovat samalla ympäristöystävällisiä. Tavoitteemme on tarjota ratkaisuja, joiden käyttöikä on huomattavan pitkä.

Uusia tuotteita suunniteltaessa ja kehitettäessä lähestymme projekteja ekologisen suunnittelun ohjeiden kautta. Tämä tarkoittaa, että pyrimme mahdollisimman pieniin ympäristövaikutuksiin, niin raaka-aineiden, kuin pakkaustenkin valinnassa.

Keskitymme ekologiseen suunnitteluun ja kierrätysmateriaalien käyttöön koko tuotekehityksen, valmistuksen, jakelun ja tuotteiden käytön prosesseissa.

Pyrimme jatkuvasti tekemään enemmän vähemmällä. Esimerkiksi ostamalla räätälöityjä määriä raaka-aineita voidaksemme minimoida jätteen. Mahdolliset ylijääneet materiaalit kierrätetään, ruostumattomat teräslevyt sulatetaan uudelleen käytettäväksi uusien raaka-aineiden valmistuksessa ja erilaiset polymeerijätteet kierrätetään uusiksi muovirakeiksi.

Made in Sweden

Ruotsissa sijaitsevat tuotantoyksikkömme tarjoavat meille suotuisat olosuhteet ympäristövaikutusten vähentämiselle. Ruotsissa, kuten Suomessakin on tiukat ympäristömääräykset ja vakiintuneet kierrätysjärjestelmät.

Asiakkaana hyödyt ensisijaisesti lyhyemmistä kuljetusmatkoista ja mahdollisuudesta räätälöidä suuri osa tuotevalikoimastamme tarpeidesi mukaan.

Toiminnassamme noudatetaan luonnollisesti voimassa olevia lakeja, määräyksiä ja muita ympäristövaatimuksia. 

TYYPPIHYVÄKSYNNÄT

Tuotteillamme on on STF-tyyppihyväksyntä.  Löydät kaikista tuotteista niihin liittyvät dokumentit, kuten sertifikaatit  “Tuotteet”-osiosta.

ISO 9001 JA 14001

Tuotantoyksiköillämme on vakiintuneet ympäristö- ja laatusertifiointijärjestelmät, jotka täyttävät kansainvälisesti hyväksytyt standardit SS-EN ISO 14001:2015 ja SS-EN ISO 9001:2015.


Ympäristö- ja laatuasiat ovat kaikkien Puruksen työntekijöiden vastuulla. Tätä vastuuta varmistetaan koulutuksen, tiedonjakamisen, yhteistyön ja jatkuvan parantamisen avulla. Prosessimme ja menettelytapamme mahdollistavat tehokkaamman liiketoimintasuunnittelun, nykyaikaisen teknologian tehokkaamman hyödyntämisen ja riippuvuuden vähentämisen fossiilisista polttoaineista.

Tämä lähestymistapa auttaa meitä olemaan ennakoivia ja jatkuvasti parantamaan toimintaamme. Lähes 80 vuoden kokemuksella alalta pyrimme jatkuvasti vahvistamaan asemaamme ja varmistamaan, että valitessasi Puruksen voit aina luottaa valintaasi.