Search
Close this search box.

Purus asfalttikouru

PYSÄKÖINTILAITOKSIIN, AUTOHALLEIHIN JA KORJAAMOIHIN

Ihanteellinen vieMÄRÖINTI

Riippumatta siitä, etsitkö viemäröintiratkaisua isoon monikerroksiseen pysäköintihalliin, pienempään autotalliin tai korjaamon, on Puruksella siihen sopiva ratkaisu. Haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu Purus asfalttikouru on suunniteltu helposti asennettavaksi asfalttipäällysteen, massan tai betonin kanssa. Kourulla on yksinkertainen ja vakaa rakenne ja suuri virtauskapasiteetti.

MITTATILAUSTUOTTEET OVAT ARKEAMME

Purus asfalttikouru on kehitetty vuoropuhelussa vedeneristys- ja pinnoitustyötä tekevien ammattilaisten kanssa. He jakoivat yhteiset haasteensa, jotka ohjasivat meitä tuotekehityksessämme. Nykyään käymme yleensä vuoropuhelua asfalttiurakoitsijan kanssa varmistaaksemme, että toteutuksesta saadaan paras mahdollinen pitkäikäisyys ja huoltovapaus. Yli 2,5 m:n kourut valmistetaan osissa, jotka ruuvataan yhteen paikan päällä. Ruuvikiristeisessä laippaliitoksessa käytetty tiiviste kestää korkeita lämpötiloja, on UV-kestävä ja kestää kemikaaleja, kuten suoloja ja öljyjä.

HYVÄ TARTUNTA RÄÄTÄLÖIDYLLÄ LAIPALLA

Purus asfalttikouru on valmistettu haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä asennettavaksi betonirakenteeseen jossa on päällysteenä valuasfaltti, asfalttibetoni, massa tai betoni. Kouru mukautetaan tarpeen mukaan; mitkä pinnat vaativat vedenpoistoa, millainen rakennusprosessin toteutus on, millaiseen ympäristöön ja millaiseen kuormitukseen tuote altistetaan.

Vakioratkaisussa on tuotteessa on ankkurointikiinnikkeet helppoa asennusta ja korkeudensäätöä varten. Nämä ovat mukautettu helpottamaan hyvää kiinnitystä betoniin. Ajoradalle sijoitettavien kourujen kohdalla suosittelemme valitsemaan tartuntalistan lisävarusteeksi, jotta leveä bitumilaippa kiinnittyy tiukasti betoniin. Kouru voidaan varustaa luistamattomilla ritilöilla kuormitusluokassa L15 henkilöautoihin tai M125 raskaampaan liikenteeseen.

Purusrenne asfalt, rennesluk for parkeringsplasser, garasjer og verksteder.

REFERENSSIKOHDE KUNGSBACKA

Purus on valmistanut 767,7 m mittatilaustyönä valmistettuja ruostumattomia kouruja parkkihalliin, joka valmistui vuonna 2021 Ruotsin Kungsbackaan. Vaalean asfaltin valuprojektia varten tehtiin sarja tuotemuutoksia vuoropuhelussa Caverionin LVI-töistä vastaavien kanssa. Jotkut niistä on kuvattu tässä:

1. Ritilöiden uusi lukitustapa

Räätälöity lukitustapa ritilän lukitsemiseksi kouruun. Tämä tehtiin asennusvarojen takia, koska kourut hitsattiin yhteen paikan päällä ja turvatoimenpiteenä, jotta ritilät eivät liiku niiden päältä ajettaessa.

2. Pistehitsattu tartuntalista ja tukeva laippa

Laipan tehtävänä on varmistaa tiivis liitos bitumikermiin. Laipan tulee olla tukevasti kiinnitettynä betoniin, jotta liikettä ei tapahdu toistuvan liikenteen aikana. Tämä on erityisen tärkeää valittaessa vaaleaa asfalttia, koska korjaukset näkyvät välittömästi. Asfalttilaippaan hitsattiin ylimääräinen lista, jotta betoni tarttui kunnolla laippaan valun aikana.

3. Tunnistenumero

Kaikkien kourujen osien päihin lisättiin erityiset tunnistenumerot kokoonpanon yksinkertaistamiseksi ja nopeuttamiseksi sekä virhemarginaalin pienentämiseksi sen suhteen, mitkä osat kuuluivat mihinkin osaan. Numerosta kävi ilmi mihin kerrokseen, mihin kouruun ja tiettyyn paikkaan kyseinen osa kuuluu.

Purus asfalttikouru kuuluu erikoisvalikoimaamme, joten sitä ei löydy suunnitteluoppaastamme. Otathan meihin yhteyttä saadaksesi ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen.