Search
Close this search box.

Purus lattiakouru 100

JOUSTAVA KOURURATKAISU

Purus lattiakouru 100 jonka ritilän leveys on 100 mm soveltuu hygieniavaatimuksiltaan niin kylpylöihin, uimahalleihin, sairaaloihin, hoivakoteihin, kouluihin sekä vastaaviin julkisiin tiloihin kuten myös korjaamoihin ja teolliseen ympäristöön.

Lattiakourut soveltuvat monelle eri lattiapäällysteelle, ovat rakenteeltaan tukevia suurella virtauskapasiteetilla ja voidaan toteuttaa mittojen mukaan.

ERI LATTIAPÄÄLLYSTEILLE

Purus-lattiakourut soveltuvat tiloihin joissa lattiapintana on betoni, massa, muovimatto, laatta,laattalattioissa voidaan käyttää joko ritiläkansia tai laatoitettavia kansia. Kaksi vaihtoehtoa poiston sijainnissa; keskipoisto sekä päätypoisto. Kaivo-osina on saatavana sekä vaaka- että pystykaivoja, halkaisijoina Ø50, Ø75 ja Ø110 mm.

RITILÄ KEVYELLE TAI RASKAALLE KUORMITUKSELLE?

Ritilät valitaan käyttötarkoituksen ja niihin kohdistuvan kuormituksen perusteella. Paljasjalkaystävällinen ritilä K3 (300 kg) on ensisijaisesti käytössä kylpyhuoneissa, kylpylöissä ja pukuhuoneissa, ja sitä on saatavana eri kuvioilla, myös lukittavina. Luistamattomat ruuturitilät ovat saatavilla kahdessa kuormitusluokassa, L15 (1500 kg) ja M125 (12500 kg) ajoneuvoliikenteeseen. Nämä voidaan myös tehdä lukittaviksi.

ALLASOSASTOT HELPPO PITÄÄ PUHTAANA PURUS LATTIAKOURUN AVULLA

Kun altaissa voi olla monin paikoin jopa sata ihmistä yhtä aikaa ja vesi on silti pidettävä puhtaana ja mukavana, asetetaan hygienialle korkeat vaatimukset. Veteen lisätyn kloorin lisäksi laadukkaat ja pitkäikäiset viemärijärjestelmät helpottavat tilojen puhdistusta ja ylläpitoa.

Monet tilaajamme edellyttävät materiaalivalinnoissa ensiluokkaista lopputulosta, jolloin myös vierailijakokemus paranee.

 

Yleisesti hyvin tiedostettu asia on että mitä puhtaampaa uima-halleissa on, sitä vähemmän klooria on lisättävä. Tämä on myös toivottavaa, koska korkea klooripitoisuus vaikuttaa heikentävästi rakenteisiin, ärsyttää vierailijoiden silmiä ja hengitysteitä ja kuluttaa myös enemmän energiaa. Kestävistä materiaaleista rakennettu laitos, joka on helppo pitää puhtaana, pysyy yksinkertaisesti hyvässä kunnossa paljon pidempään.