Search
Close this search box.

PURUS LATTIAKOURU (100 & RAKO) MODUULI

TÄYSIN MODULAARINEN RATKAISU

PURUS LATTIAKOURU 100 MODUULI

Lattiakouru sisäänrakennetulla kaadolla joka toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Rakenteellinen ero Purus lattiakouru 100 moduulin ja Purus lattiakouru 100:lla on ainoastaan korkeudessa ja pituudessa – Purus lattiakouru 100 on matala kouru vakiomitoilla.

Purus lattiakouru 100 moduuli on modulaarinen kanavajärjestelmä joka soveltuu betoni-, massa- sekä laattapinnalle ilman vedeneristettä.

Purus lattiakouru 100 on saatavana ø75 vaaka- ja pystykaivoilla sekä ø110 pystykaivolla. Tämän tapaiset kaivo-osat soveltuvat myös Purus lattiakouru 100 moduuliin kun valitset keskiosan poistolla. Valikoimassa on myös keräyskaivoja kaivo-osina Purus lattiakouru 100 moduuliin. Näihin voi valita isompia kaivoja suuremmalla virtauskapasiteetilla. Yhdistelemällä useita yksiköitä voidaan toteuttaa rajaton pituus kourulle.

Sekä Purus rakokouru että lattiakouru 100 moduuli on valmistettu haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä (EN 1.4404), mutta on saatavilla myös ruostumattomasta teräksestä (EN 1.4301) valmistettuna.

Tämä tuote ei löydy suunnittelutyökalusta vaan toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Otathan meihin yhteyttä saadaksesi ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen.

PURUS RAKOKOURU MODUULI

Lattiakouru ilman ritilää. Haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakokouru on kapea lattiakouru asennettavaksi betonirakenteeseen. Purus rakokouru soveltuu betoni-, massa- sekä laattapinnalle ilman vedeneristettä.

Purus rakokouru on ainoastaan 20 mm leveä 105 mm:n kanavasyvyydellä ja saatavilla sekä 1000 mm että 2500 mm pituisina modulaarisina osina. Purus rakokouru toimitetaan tiivisteineen ja laippaliitoksineen asennusta varten. Laippaliitoksen kokonaiskorkeus on 124 mm.

Sopii ympäristöön jossa on jatkuva runsas vesirasitus. Esteetön rako koko kourussa helpottaa puhtaanapitoa. Useita kiinnityskohtia kourun sivuissa helpottaa ja nopeuttaa asennusta.

Tämä tuote ei löydy suunnittelutyökalusta vaan toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Otathan meihin yhteyttä saadaksesi ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen.