Lattiakaivot ja -kourut

Valikoimaamme kuuluu muovista, ruostumattomasta teräksestä ja valuraudasta valmistettuja korkealaatuisia lattiakaivoja ja -kouruja. Tuotteemme tunnetaan laadusta, innovatiivisesta muotoilusta ja toimintavarmuudesta. Laajasta valikoimastamme löytyy runsaasti vakioratkaisuja erilaisiin asuin- ja teollisuustiloihin. Lisäksi valmistamme tilaustavarana asiakkaille mitoiltaan, materiaaleiltaan ja kuormitusluokaltaan sopivia ratkaisuja. Valikoimastamme löytyy myös lisävarusteita, kuten sihtikoreja, hiekanerottimia ja vesilukkoja.

Sisäviemärituotteet

Sisäviemäri- ja asennustuotteiden kategoria sisältää tuotteita erilaisiin lvi-asennuksiin. Tuotteet valmistetaan edullisesti muovista tai kumista. Erimerkkejä tuotteista ovat erilaiset yhteet, putket, liittimet, WC-mansetit ja ilmastointiventtiilit sekä putkenkannakkeet ja vuodonilmaisimet.

Ruostumattomat saniteettikalusteet

RST-saniteettivalikoimastamme löydät mm. wc-istuimet, urinaalit, pesualtaat, kipsinerottimet. Valmistamme sekä standardituotteita että räätälöityjä malleja. Tuotteet soveltuvat pääasiassa julkisiin tiloihin ja niissä yhdistyvät moderni design ja vandaalisuojaus.

Ruostumattomat kalusteet

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tyylikkäät ja kestävät pesupöydät altaineen soveltuvat niin yksityiskoteihin kuin ammattikeittiöihin. Tuotteita voidaan valmistaa mittojen mukaan.


LISÄTIETOJA

Lue lisää Purus täältä.
Lue lisää BLS Industries -konsernista täältä.
Lue lisää Laatu ja ympäristö täältä.
Lue lisää Unidrain täältä.