Purus

Vahva tuotemerkki Skandinaviassa

Purus on yksi Skandinavian johtavista kylpyhuone- ja keittiötuotteiden valmistajista. Tärkeimmät tuotesegmenttimme ovat lattiakaivot, lattiakourut, sisäviemärituotteet ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut saniteetti- ja keittiökalusteet. Puruksen vahva asema pohjoismaisilla markkinoilla perustuu luotettaviin, laadukkaisiin tuotteisiin, innovaatiokykyyn ja toimivaan asiakaspalveluun.

Purus kuuluu BLS Industries -konserniin, joka keskittyy laadukkaiden LVI-tuotteiden valmistukseen. BLS Industries investoi voimakkaasti tuotekehitykseen. Konserni on useiden vahvojen tuotemerkkien ansiostayksi tärkeimmistä LVI-alan toimijoista.


Purus-toimipisteet

PURUS AB, RUOTSI
Purus Ab sijaitsee Ystadissa, etelä-Ruotsissa. Ystadissa on tuotantolaitos, joka valmistaa muovituotteet. Siellä sijaitsevat myös myynti- ja markkinointiosasto ja keskusvarasto.
www.purus.se

PURUS JOTI A/S, NORJA
Purus Jotilla on konttori Oslossa ja varasto Skissä Norjassa. Yhtiö on sekä tuotanto- että markkinointiyhtiö. Jotin omaa tuotantoa ovat lattiakaivot ja putkenosat muovista, ruostumattomasta teräksestä ja valuraudasta.
www.purus.no

PURUS A/S, TANSKA
Purus A/S on tuotanto- ja markkinointiyhtiö, joka sijaitsee Farumissa, Kööpenhaminan pohjoispuolella Tanskassa. Purus A/S:n nimi oli aikaisemmin Jan Olsson. Yhtiöllä on yli 30 vuoden kokemus viemärikaivojärjestelmien tuotekehityksestä ja myynnistä tanskalaisille LVI-markkinoille.
www.purus.dk

PURUS LTD, ISO-BRITANNIA
Purus Ltd:llä on konttori Leedsissä, Englannissa. Yhtiö markkinoi Purus-lattiakaivoja ja sisäviemärituotteita.
www.purusgroup.com


Lisätietoja

Lue lisää tuotealueistamme täältä.
Lue lisää BLS Industries -konsernista täältä.
Lue lisää laatu ja ympäristö -asioista täältä.
Lue lisää Unidrainista täältä.