BLS INDUSTRIES -KONSERNI

Luovuus perintönä

Perheomisteisella BLS Industriesilla on juuret syvällä luovuudessa, yrittäjyydessä ja innovatiivisessa työtavassa. Yritys ja elämäntapa ovat periytyneet sukupolvelta toiselle, ja tänä päivänä jo kahdestoista Spånberg-perheen sukupolvi toimii yrityksessä aktiivisesti.

Tuotekehitykseen kohdennettujen investointien ja johdonmukaisen yritysostostrategian ansiosta BLS Industries on yksi tärkeimmistä LVI-alan valmistajista ja toimijoista. Konserni omistaa useita alan vahvoja tuotemerkkejä - tärkeimpinä Purus, Unidrain, Jafo ja Purus JOTI.

Konsernissa työskentelee noin 300 työntekijää ja liikevaihto on yli 700 MSEK.


Tuotantolaitokset

BLS POLYMER
BLS Polymer -tuotantoyksikössä on muoviosasto, jossa valmistetaan tuotteita ruisku- ja suulakepuristusmenetelmällä. Levytyö-osastolla prässätään ja hitsataan ruostumattomia osia. Siellä on myös kokoonpanolinja. Konsernin lattia- ja viemärikaivojen valmistus sekä myynti- ja vientiyksiköt sijaitsevat Ystadissa.

BLS STAINLESS
BLS Stainless on ruostumattomien lattiakaivojen ja saniteettikalusteiden sekä alihankinnan tuotantoyksikkö ja sijaitsee Smålandsstenarissa. Tehtaalla käsitellään lähes yksinomaan ruostumatonta ohutpeltiä. BLS Stainless (entinen Västbo plåt) on valmistanut tiskipöytiä 60-luvun alusta saakka ja yksiköstä löytyy erittäin vankkaa tietotaitoa.

BLS PLATING
BLS Plating sijaitsee Lönsbodassa. Yksikön päätoimintaa on pintakäsittely ja erikoistumisena kromatut kupariputket.


LISÄTIETOJA

Lue lisää Puruksesta täältä.
Lue lisää tuotealueistamme täältä.
Lue lisää laatu ja ympäristö -asioista täältä.
Lue lisää Unidrainista täältä.