Purus lattiakouru 150

150 mm suurella virtauskapasiteetilla ja matalalla asennuskorkeudella

 

"SOPIVAN" LEVYINEN PURUS LATTIAKOURU - PYYNNÖSTÄ

 

KYSYNTÄ NOSTI PURUS LATTIAKOURU 150:N ERIKOISTUOTTEESTA VAKIOTUOTTEEKSI

Toimitettuamme Purus lattiakouru 150:a erikoismallina runsaan puolen vuoden ajan, päätimme ottaa sen vakiotuotteeksi vuodesta 2022 alkaen.

Vakiopituudet ovat tällä hetkellä; 800, 1000 ja 1200 mm. Malli on saatavana keski- ja päätypoistolla ja neljälle eri lattiapäällysteelle; Betoni, massa, laatta ja muovimatto. Purus lattiakouru 150 on haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kapea lattiakouru, jolla on suuri virtauskapasiteetti ja suunniteltu ensisijaisesti betonirakenteeseen asennettavaksi. Täydennä muovista tai haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kaivo-osasta ja korkeampiin kuormitusluokkiin sopivalla ruuturitilällä tai K3-kuormituksen (300 kg) ritilällä. Sopii mm. hyvin suurkeittiöihin, sairaaloihin, korjaamoihin ja kylpylöihin.

 


 

ÅSTORPIN MONITOIMIHALLI

Hanke Åstorpin uudella monitoimihallilla Luoteis-Skånessa on tilat koulujen ja esikoulujen liikuntaharrastuksille, Allsvenskan- ja eliittitason salibandytoiminnalle sekä muille kunnan yhdistyksille. He palkkasivat Bravida Prenadin LVI-urakoitsijaksi, joka valitsi asennettavaksi Puruksen ruostumattomat lattiakourut. Toimitetut mallit ovat Purus lattiakouru 150, Purus lattia-allas ja Purus siivouskeskus lattia-allas.