BLS Industriesin johdossa uudelleenjärjestelyjä

BLS Industries AB:n pääjohtaja ja tytäryhtiö Purus AB:n uusi toimitusjohtaja tulee olemaan huhtikuusta 2016 alkaen Christer Tånnander.

Uutisia yrityksestä | 2016-01-18

LVI-konserni BLS Industries AB, pääkonttori Ystadissa, uudelleenjärjestelee johtoaan.

BLS Industries AB:n pääjohtaja ja tytäryhtiö Purus AB:n uusi toimitusjohtaja tulee olemaan huhtikuusta 2016 alkaen Christer Tånnander. Tällä hetkellä hän työskentelee samassa asemassa teollisuus- ja teollisuuskaupan konsernissa Duroc AB:ssa, joka on listattu Tukholman pörssiin. Christer Tånnander (56) on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hänellä on laaja kokemus johtotehtävistä teollisuusyrityksissä. Hänen aiempiin työnantajiinsa lukeutuvat esim. ABB, Cardo ja Heatex.

Nykyinen BLS:n pääjohtaja Henry Gustavsson siirtyy konsernin hallituksen puheenjohtajaksi.

"Haluamme olla LVI-alan johtava toimija ja edelläkävijä Pohjoismaissa ja yhdistää sen kannattavuuteen ja taloudelliseen vahvuuteen. Vahvana yrityksenä voimme houkutella joukkoomme lahjakkaita ihmisiä. Nyt vahvistamme johtoa yhdistelmällä uutta ja vanhaa kokemusta, mikä tuntuu erittäin hyvältä ratkaisulta", kertoo nykyinen hallituksen puheenjohtaja ja omistaja Lars Spånberg.

 

Yritysfakta

BLS Industries AB on yksi Pohjoismaiden johtavista kylpyhuoneen ja keittiön saniteettituotteiden valmistajista, tuotemerkkeinä Purus, Unidrain, Jafo ja Purus JOTI. BLS Industries on perheyritys, jolla on pitkät perinteet. Toiminta keskittyy neljään tuotealueeseen: lattiakaivoihin, sisäviemäreihin, RST-saniteettituotteisiin ja RST-kalusteisiin. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 250 työntekijää ja liikevaihto on hieman yli 500 miljoonaa SEK (ennen Trio Perfekta –yrityskauppaa).

Tuotekehityksessä keskitymme asiakkaiden tarpeisiin kehittämällä ja valmistamalla laajaa tuotevalikoimaa innovatiivisia ja funktionaalisia tuotteita omalla niche-alueellamme.

Suomessa Purus- ja Unidrain-tuotteita myy ja markkinoi Purus Oy.