Lattiakaivotkin ovat nyt designia Kylpyhuonekeskuksessa

Unidrain- ja Purus-designlattiakaivoihin on nyt mahdollista tutustua Kylpyhuonekeskuksessa, Runeberginkatu 4, Helsinki.

Uutisia yrityksestä | 2015-11-30
  • Kuvan lattiakaivo on Unidrain-linjalattiakaivo, malli Cassette

Yhteistyö Kylpyhuonekeskuksen kanssa tuo laadukkaat brändit yhteen

Purus Oy on solminut kumppanuussopimuksen Kylpyhuonekeskuksen kanssa. Yhteistyön ansiosta Kylpyhuonekeskuksen showroomissa Helsingissä, Runeberginkatu 4, on joulukuusta alkaen mahdollista tutustua myös laadukkaisiin Unidrain- ja Purus-designlattiakaivoihin.

Yhteistyö Kylpyhuonekeskuksen ja sen tunnettujen kumppaneiden kanssa on meille hieno mahdollisuus saada Unidrain- ja Purus-tuotteet esiin muiden alan laatubrändien kanssa”, kertoo Purus Oy:n toimitusjohtaja Thomas Granberg.

 ”Kylpyhuonekeskuksen vahva panostus korjausrakentamisen kenttään on meille mieleen, sillä juuri linjasaneerausten yhteydessä on pohdittava myös lattiakaivojen vaihtamista tälle vuosituhannelle. Pyöreä kaivo keskellä lattiaa voidaan helposti vaihtaa esimerkiksi seinän viereen asennettavaan linjalattiakaivoon tai nurkkaan asennettavaan kulmakaivoon. Pieneltä tuntuvalla asialla on remontissa suuret vaikutukset: yksisuuntainen kaato mahdollistaa esimerkiksi suuret lattialaatat  ja näin koko kylpyhuoneeseen saadaan luotua modernia spa-tunnelmaa.

Temal Oy:n toimitusjohtaja Nina Zischka toivottaa Puruksen tervetulleeksi kumppaneiden joukkoon. ”Pyrimme siihen, että Kylpyhuonekeskus voisi palvella linjasaneerausta tai kylpyhuoneremonttia suunnittelevia asiakkaitamme niin laadukkaasti ja monipuolisesti kuin mahdollista. Lattiakaivot ovat merkittävä osa tätä konseptia, joten on hienoa, että meiltä saa nyt myös tämän alan asiantuntijuutta.

Lisätietoa:

Purus Oy, toimitusjohtaja Thomas Granberg, thomas.granberg@remove-this.purus.fi, 044 763 2101

Temal Oy, toimitusjohtaja Nina Zischka, nina.zischka@remove-this.temal.fi, 040 545 4852

 

Purus Oy myy ja markkinoi Suomessa BLS-Industriesin Purus- ja Unidrain-tuotevalikoimaa. BLS-Industries on yksi Skandinavian johtavista kylpyhuoneen ja keittiön saniteettituotteiden valmistajista. BLS-Industries omistaa ruotsalaisen Purus Ab:n ja tanskalaisen Unidrainin®, joka valmistaa mm. useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja saavuttaneita Unidrain® -linjalattiakaivoja.

www.purus.fi, www.unidrain.fi

Kylpyhuonekeskus on korjausrakentamisen kokonaisvaltainen kumppani ja alan johtava keskittymä Suomessa. Kylpyhuonekeskus palvelee niin kuluttajia, arkkitehtejä, suunnittelijoita, urakoitsijoita kuin mediaakin. Uudistunut Kylpyhuonekeskus on viiden vahvan suomalaisen laatubrändin - Temalin, Pukkilan, Oraksen, Sankan ja Rej Designin - näyteikkuna Helsingin ydinkeskustassa.

www.kylpyhuonekeskus.com