Purus - keitä me olemme?


Vahva tuotemerkki Pohjoismaissa

Purus on yksi Skandinavian johtavista kylpyhuone- ja keittiötuotteiden valmistajista. Tärkeimmät tuotesegmenttimme ovat lattiakaivot, lattiakourut, sisäviemärituotteet ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut saniteetti- ja keittiökalusteet. Puruksen vahva asema pohjoismaisilla markkinoilla perustuu luotettaviin, laadukkaisiin tuotteisiin, innovaatiokykyyn ja toimivaan asiakaspalveluun.

Purus kuuluu BLS Industries -konserniin, joka keskittyy laadukkaiden LVI-tuotteiden valmistukseen. BLS Industries investoi voimakkaasti tuotekehitykseen. Konserni on useiden vahvojen tuotemerkkien ansiostayksi tärkeimmistä LVI-alan toimijoista.

 

 

BLS Industries -yhtymä

Perheomisteisella BLS Industriesilla on juuret syvällä luovuudessa, yrittäjyydessä ja innovatiivisessa työtavassa. Yritys ja elämäntapa ovat periytyneet sukupolvelta toiselle, ja tänä päivänä jo kahdestoista Spånberg-perheen sukupolvi toimii yrityksessä aktiivisesti.

Tuotekehitykseen kohdennettujen investointien ja johdonmukaisen yritysostostrategian ansiosta BLS Industries on yksi tärkeimmistä LVI-alan valmistajista ja toimijoista. Konserni omistaa useita alan vahvoja tuotemerkkejä - tärkeimpinä Purus, Unidrain, Jafo ja Purus JOTI.

 

 

Laatu ja ympäristö

Laatu

Purus on LVI-tuotteiden ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sisustustuotteiden johtava toimittaja. Purus on asiakasorientoitunut yritys ja asiakkaiden odotusten täyttäminen ja jopa ylittäminen on meille tärkeää. Kaikki Puruksen työntekijät ovat vastuussa laadusta, yhteistyöstä ja kehitystyöstä.

Puruksessa määritellään selkeät laatutavoitteet ja noudatetaan niitä järjestelmällisesti. Hallintajärjestelmää kehitetään jatkuvasti kertyneen kokemuksen ja seurannan kautta.

Ympäristö

Purus pyrkii pienimpään mahdolliseen ympäristökuormitukseen materiaalien ja tuotepakkausten valinnassa sekä tuotteiden tuotannossa, tuotekehityksessä, jakelussa ja käytettävyydessä. Ympäristötoimintamalli on luonnollinen ja integroitu osa toimintaa ja sitä pyritään jatkuvasti kehittämään edelleen.

Puruksen toiminnassa noudatetaan soveltuvia lakeja, säädöksiä ja muita ympäristövaatimuksia. Ympäristö kuuluu kaikkien työntekijöiden vastuulle ja asiaa edistetään tarjoamalla koulutusta ja tietoa.

Yritys pyrkii käyttämään pakkauksissaan kierrätettävää pakkausmateriaalia, kierrättämään jätteet omasta tuotannostaan, tehostamaan energiankäyttöä ja kaiken kaikkiaan tekemään valintoja, jotka edistävät kierrättämistä.