ETSI JÄLLEENMYYJÄÄ Löydä lähimmät Purus jälleenmyyjät

Purus Line

Lyft helhetsintrycket i ditt badrum

Purus Line är en golvbrunn som möter dina krav på design, med funktion och säkerhet från våra traditionella golvbrunnar. Det betyder att du får det bästa från två världar, anpassat till svenska förhållanden. Med Purus Line lagd intill väggen blir det enkelt att skapa fall åt ett håll. Det ger en jämn och plan yta där du slipper stå på brunnen. Dessutom kan du lägga samma stora klinkerplattor i duschen som i resten av badrummet, vilket lyfter helhetsintrycket.

Under ytan på Purus Line och Corner hittar du en modern brunn av traditionell modell med en klämring av rostfritt stål för högsta möjliga säkerhet. Inga komplicerade konstruktioner, med flera delar, utan en beprövad konstruktion som uppdaterats efter dagens behov och krav. Ett enkelt och tryggt val. Läs mer om Funktion & Material här.

Premium Tile Insert

Klinkergolv

Plastmatta


Purus Line Premium Tile Insert - Är diskret

Smart design behöver inte synas. Purus Line Premium Tile Insert är den diskreta och flexibla golvbrunnen utan synliga kanter som ger ett exklusivt helhetsintryck i ditt badrum. Premium installeras tätt intill väggen och ger dig en jämn och plan golvyta som gör att du slipper stå på brunnen när du duschar.

En golvbrunn måste inte nödvändigtvis vara rund och placerad mitt i golvet. Låt istället brunnen bli en del i badrumsplaneringen redan från början. Premium ger dig också fler möjligheter i ditt val av klinkerplattor. Nu kan du använda samma stora klinker i duschen som i resten av badrummet utan att skära plattorna för att få bra fall mot brunnen. 


Purus Line för klinkergolv - Ger valmöjligheter

Purus Line ger dig möjligheten att designa din dusch och ditt badrum med en snygg och säker golvbrunn. Den placeras intill vägg så att du slipper stå på brunnen när du duschar. Den ger dig dessutom fler möjligheter vid valet av klinker, till exempel större storlek på plattorna. Välj vår Tile Insert lösning för att matcha klinkern i brunnssilen med resten av badrummet.

Valmöjligheterna är många med Purus Line för klinkergolv. Välj mellan sex olika silmönster, nio olika utlopp och längder mellan 600-1200 mm. Allt för att det ska passa dina behov så bra som möjligt.


Purus Line för plastmatta - Är praktisk

Nu finns det möjlighet att få en snygg och säker golvbrunn även för plastmatta. Det är både praktiskt och snyggt med plastmatta och det som tidigare var standard är på väg tillbaka.

Du kan välja mellan sex olika längder och sju utlopp, alla levereras med en designsil. Dessutom har Purus Line för plastmatta en klämram som ger en säker anslutning.