ETSI JÄLLEENMYYJÄÄ Löydä lähimmät Purus jälleenmyyjät

Purus Garden kesäkeittiö

KOKKAA ULKONA KOKO KESÄ!

Vieraat saapuvat ja kerääntyvät pian grillin ympärille, onhan se itsestäänselvä kokoontumispaikka suomalaisilla pihoilla vuoden lämpimimpinä kuukausina. Sinä vastaat grillauksesta ulkona sillä aikaa, kun kumppanisi seisoo sisällä ja valmistaa muun ruoan... Entä, jos sen sijaan voisitte valmistaa koko aterian ulkona, yhdessä? Se on täysin mahdollista. Täydennä grillisi tukevalla ja laadukkaalla Purus Garden -kesäkeittiöllä.


PURUS GARDEN - KESÄKEITTIÖ RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ

Purus Garden on tukeva kesäkeittiö, joka on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Se on täydellinen ruoan valmistukseen ulkona, osin hygieenisistä syistä mutta yhtä lailla sen kestävän ja naarmuuntumattoman pinnan ansiosta.

Pöydän alla olevat hyllyt ovat käytännöllisiä säilytykseen ja vesihana Gardena-kytkennällä on helppo kytkeä suoraan puutarhaletkuun. Puukädensijat pöydän lyhyillä sivuilla muodostavat hauskan kontrastin ruostumattoman teräksen kanssa.


KEITTIÖ PIHALLA – HYVÄÄ RUOKAA YHDESSÄ TEHDEN

Purus Garden on tukeva ja vettä kestävä ulkokeittiö ruostumattomasta teräksestä. Se on täydellinen, kun haluat valmistaa aterian ulkona. Kasvatatpa vihanneksesi itse tai haet ne kaupasta, aterian valmistaminen kesäisessä puutarhassa on kuin piste iin päälle.

Lataa tuote-esite napsauttamalla tästä.
Kokoamisohje.


Puruksella on yli 50 vuoden kokemus ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tuotteiden kehittämisestä ja valmistamisesta. Eräs ruostumattomasta teräksestä valmistetun ruoanvalmistuspöydän eduista on sen hygieenisyys.